dimarts, 3 de març del 2015

UN LLIBRE, UN MÓN !

Ens agradaria explicar-vos que ja hem fet moltes activitats que formen part del nostre projecte d’escola: Un llibre, un món !
Hem llegit i treballat els poemes de la Joana Raspall: Com el plomissol, d’on hem tret els nostres noms de classe i ara estem llegint El zoo d’en Pitus que ens està agradant molt.  Explica les aventures d’uns nens i nenes que volen ajudar en Pitus que està malalt i ha de fer un viatge a Suècia per curar-se; junts decideixen recaptar diners fent un zoo.
Cada dia llegim una estona i quan hem acabat un llibre que ens ha agradat el presentem a la classe i així els altres nens i nenes saben si a ells també els pot interessar i el poden agafar per llegir-lo.
Hem anat a la biblioteca on l’Imma ens ha explicat  que els llibres estan tots classificats i que a la nostra secció infantil podem trobar llibres de coneixement, llibres de consulta, còmics, àlbums il.lustrats i llibres d’imaginació.
Aquesta setmana hem fet un diagrama mental amb el títol del projecte. Hem escrit, en un mural, al mig i encerclat: “Un llibre, un món!” i llavors hem fet sortir totes les idees que se’ns han ocurregut. Així tenim molt fils per continuar treballant i aprenent amb el nostre projecte.

Mireu quantes idees !!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada